gallery/delmedio

Hallo! "..een hippe hippie in een nieuw lichaam" zou ik zo zeggen! Een creatieve duizendpoot die graag van een grapje houdt! :) Communicatie, bruggenbouwer en inspireren zijn mijn tweede natuur. Communicatie in mijn werk, in mijn sportbeleving, in muziek, in foto's en in de reizen die ik maak. Bruggenbouwer die soms wel eens van zijn weg afwijkt om anderen te motiveren en helpen. Ik begrijp de kracht van dankbaarheid.

 

Mijn twee grote passies zijn (reis)fotografie en film, wat voor film maakt niet uit.. ;) Ik krijg er nou eenmaal enorm veel energie van! Met fotografie ligt dat anders. Op het juiste tijdstip, op de juiste plaats, iedereen kan het! Dat maakt fotografie zo leuk, op zoek naar hét perfecte plaatje!

 

Artistiek bezig zijn bezigt mij al jaren. In principe houd ik van elke cameralens. Film en TV heeft de laatste vier jaar flink mijn aandacht getrokken! Dit heeft gezorgd voor leuke (bij)rolletjes en edelfiguraties voor diverse films, series, campagnes en producenten. Mijn energie gaat omhoog bij dit soort klussen! :)

WIE BEN IK?